RÓLAM

Tóth Edit vagyok, Biatorbágyon élek, két csodálatos gyerek édesanyja vagyok.
Hosszú évekig könyvelőként dolgoztam. Volt idő, mikor még ennek a munkának is megláttam a szépségét, de már évek óta éreztem, nem ez az én utam.

Akkor még irigyeltem azokat az embereket, akiknek a munkájuk egyben a hobbijuk is. Mindig jóleső érzéssel töltött el, ha valakinek bármilyen problémája megoldásában segítségére lehettem.

Legnagyobb kihívás pedig az egészségünk helyreállításában rejlik. Minden más csupán másodlagos dolog lehet.
Az egészség nem csupán a fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi, lelki, szellemi egységként harmonikusan funkcionálunk.

Betegség akkor következik be, ha az egyensúly felborul. Kinek a szívében nem lett volna már düh, harag, félelem?
Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a helyén kezelnénk az ilyen negatív érzelmeket és rövid időn belül el is engednénk őket. A gond ott kezdődik, ha valaki beleragad. A betegségek melegágya a stressz.
Éreztem, sok embernek segítségre van szüksége ahhoz, hogy félelmeit a szeretet váltsa fel, hogy traumáit feldolgozhassa, hogy szorongásait feloldja, hogy idegrendszere újra stabil legyen.

Egy nagyon közeli hozzátartozóm egészségének helyreállítása motivált leginkább, hogy az alternatív gyógyászat felé nyitottam. Alkoholfüggő volt, mélydepresszióban szenvedett, szervei működése is egyre gyengébb volt már. Az orvosi segítségtől elzárkózott. Nagyon fájt látnom, hogy csúszik egyre lejjebb. Éreztem, nem nézhetem tehetetlenül, szüksége van rám.

Az energetikai gyógyászat felé fordultam, hiszen ma már a kvantumfizika tudományosan is bizonyította, hogy minden energia. Az energetikai orvoslás a sejtek vibrálását, rezgését emeli, mellyel a szervezet rezgésszintjét a természetes állapothoz közelíti. Először 2015-ben a Mátrix Mix tanfolyamot végeztem el. Ez egy teljesen összetett, Tisztító, Érzelmi átalakító és Gyógyító módszerrel ismertetett meg. Főleg a lelek által letöltött negatív dolgokat és negatív érzelmeket segíti átalakítani pozitív energiává.
Abban az időben több emberrel találkoztam, akik csodálatos dolgokat meséltek saját, vagy családtagjuk gyógyulásáról a biorezonancia által.
Utánaolvastam, és éreztem, hogy ez az amire szükségem van.

2016-ban megvásároltam a szükséges eszközöket, elkezdtem tanulmányaimat, melyeket azóta is folyamatosan bővítek, hiszen a SCIO rendszerben (Scientific Coonnsciousness Interface Operation System) számtalan lehetőség lakozik. Biztos mindenki érezte már azt az érzést, hogy „Igen, hazaértem!” Bennem ez az érzés merült fel, amikor legelőször használtam a biofeedback terápiát, és ezt érzem a mai napig mindennap amikor dolgozom vele akár magamon, akár valaki máson. Szerelmes lettem a munkámba. Csodálatos érzés azzal foglalkozni ami engem is feltölt és ami a segíteni akarás jóleső érzésével párosul.

Meggyógyulni senki helyett nem tudok, de biztos vagyok benne, hogy megerősítésekkel és ezzel a technológiával hozzá tudok járulni az egészség helyreállításához.
A biorezonanciás  terápiáknak köszönhetően a közeli családtagom gyógyszer nélkül letette az alkoholt, a mai napig vidám, kiegyensúlyozott emberként éli mindennapjait. Természetesen ez nem csak az én érdemem, ehhez nagy részben arra volt szükség, hogy ő is akarja. Úgy gondolom, meggyógyítani csak saját magunkat tudjuk, minden más csak eszközként szolgál ehhez.

2018-tól természetgyógyászatot tanultam az AURA Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központban. Itt is azt tanultam, hogy a fizikai betegség csupán egy tünet, a probléma forrása sokkal mélyebben lakozik. Ha úgy érezzük elakadtunk valahol, az életminőségünk hagy némi kívánnivalót maga után, tudjunk és merjünk segítséget kérni.
Hiszek magamban. Hiszek a céljaimban, hogy megvalósíthatom álmaimat. Hiszem, ma már az én munkám is az, amit szívvel-lélekkel végezhetek. Hiszek benne, hogy a hozzám fordulók elégedetten, jóérzéssel távoznak tőlem, és szeretettel, hittel térnek újra vissza.